Veterinární péče o domácí mazlíčky

Trápí něco Vašeho domácího mazlíčka? Pokud ano, nejlepší volbou je zajít přímo do našich ordinací. Veterinární ordinaci jsme založili již v roce 2003 na ulici Brněnská ve Šlapanicích. V současné době, od roku 2007 je nově otevřená naše druhá ordinace v Brně – Slatině.

Náš skvělý vyškolený tým je připraven ošetřit nejen Vaše psy, kočky, ale i drobné savce, plazy a exotické ptáky. Neustále se snažíme obě pracoviště vybavovat novými moderními přístroji a nástroji, abychom mohli poskytovat stále kvalitnější péči a přesnější diagnostiku. Kromě vyšetření a určení diagnózy poskytujeme v rámci komplexní péče také stříhání a kosmetické úpravy psů a koček v a href=”http://www.vet-just.cz/”>ordinaci ve Slatině. Dále nabízíme využití našeho speciálního internetového obchodu s krmivy pro psy a kočky.

K Vašim službám je k dispozici i veterinární pohotovost. Pohotovost slouží k zajištění péče u akutních případů nebo pokud by mohl být vážně narušen zdravotní stav zvířete. Ošetření je nutno objednat telefonicky. Příjezd doktora do ordinace je maximálně do hodiny. Pohotovost je otevřená do 22:00 hodin, po předchozí domluvě i nonstop.

Mazlíčkům poskytujeme služby jako preventivní a běžné vyšetření, porodnictví, označování zvířat, poradenství, stomatologie, diagnostika, diagnostika přístrojová, diagnostika laboratorní, chirurgie, euthanasie, ortopedie a pohotovostní ošetření. Dále můžou klienti využít parkování přímo před ordinací a možnost platby kreditní kartou.

Dáváme přednost individuálnímu a šetrnému přístupu ke zvířatům. U nás budete Vy i Váš miláček spokojeni. Veterina Brno je tu pro Vás.

Kontakt:
Adresa: Brněnská 63, Šlapanice 664 51

Telefon: +420 544 245 020
Mobil: +420 723 523 960

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: