Cimbálová muzika

Pořádáte firemní večírek nebo soukromou oslavu a líbí se Vám cimbálová muzika? Neváhejte kontaktovat kapelu Slanina, která má ve svém repertoáru široké spektrum folklorních písniček a lidových písní. Hrají vždy s chutí a jejich hudba si jistě podmaní každého posluchače, snaží se hrát ty nejznámější písničky, které lidi velmi dobře znají, a které jsou mezi lidmi nejvíce oblíbené. Není problémem zahrát písničky na přání dle aktuální nálady diváků.

Cimbálová muzika Slanina hraje v tradičním složení, které je tolik typické pro folklorní kapely. Cimbálovka má svoji pětičlennou sestavu složenu ze smyčců, cimbálu a klarinetu. Kapela vznikla v roce 1997 na katedře muzikologie Univerzity Palackého v Olomouci, její vystoupení probíhá samozřejmě v lidových krojích, které k této oblasti i hudbě neodmyslitelně patří. Pokud pořadatel akce má zájem i o doprovodný tanec, kapela zajistí špičkové tanečníky z předního valašského souboru Vonica, který je jeden z nejstarších a nejrenomovanějších folklorních tanečních souborů v České republice.

Svým nadšením a hudebním projevem jistě strhnou nejednoho diváka nebo posluchače, v případě kladného ohlasu na jejich hudbu pro ně není žádný problém prodloužit svoji produkci, dokud se lidé budou bavit. Kapela se těší nejen na Moravě velké přízni a všude kam přijede, je velmi kladně hodnocena. Většina lidí, kteří kapelu slyší a baví je lidová hudba, se na koncerty velmi často vrací. Pro cimbálovku není problém se účastnit soukromých oslav, formálních i neformálních firemních akcí, má za sebou i mnoho pozvánek a následných vystoupení na zahraničních akcích, z toho důvodu se hodí i na velmi prestižní události a pořadatel akce s nimi nešlápne vedle.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: