Holistická krmiva Annamaet na Frodex.cz

Holistická krmiva Annamaet na Frodex.cz

 

 

Do našeho produktového portfolia na frodex.cz jsme nově zařadili holistickou řadu krmiv Annamaet, určenou pro všechny majitele zvířat, kteří nechtějí dělat žádné kompromisy při výběru krmiva pro svého miláčka.

KrmivaAnnamaet jsou holistická a pouze přirozeně konzervovaná. Všechny použité suroviny jsou přírodní a krmiva Annamaet neobsahují žádné umělé konzervanty, barviva nebo ochucovadla. Každá vyrobená várka je neustále analyzována v nezávislých laboratořích, aby bylo zaručeno, že jsou stále dodržovány přísné kvalitativní normy pro krmiva Annamaet. A protože základem kvalitního krmiva jsou použité suroviny, je Annamaet vyráběn pouze ze složek té nejvyšší kvality. Živočišné suroviny pocházejí z volně chovaných zvířat, v chovech drůbeže nejsou používána antibiotika ani hormony, maso savců je z volně pasené zvěře a rybí suroviny pocházejí z volně žijících ryb. Díky tomu patří krmivo Annamaet k nejlépe hodnoceným suchým krmivům v USA, kde se bez jakékoliv marketingové podpory stalo exkluzivním zbožím.

Krmiva Annamaet Grain Free získala 5 hvězdiček (nejvyšší možný počet) v hodnocení Dog Food Advisor, což je americký server, který si dal za cíl poskytnout majitelům psů dostatek srozumitelných informací o kvalitě krmiv.

Všechna krmiva Annamaet jsou pravidelně zařazována na seznam TOP DRY FOOD, a tak je tomu i na nejaktuálnějším seznamu Top Dry Foods 2014.

 

Rob Downey, zakladatel a majitel společnosti Annamet Petfoods, Inc., se před léty z důvodu nedostatečné nabídky kvalitních krmiv pro své psy pustil do vývoje krmiv, která by splňovala všechny jeho požadavky na kvalitní výživu psů. Jeho odborné znalosti z oblasti výživy, které získal mimo jiné studiem oboru Výživa zvířat na Pensylvánské univerzitě, a praktické zkušenosti z celoživotního soužití a práce se psy ho dovedly až ke vzniku krmiv Annamaet. Název společnosti i krmiva je odvozen od jméno Robovy matky- Anny Mae, která měla pro zvířata velkou slabost a lásku k nim přenesla i na svého syna. Od roku 1986, kdy rodinnou firmu založil, už mělo možnost doslova na vlastní kůži posoudit kvalitu těchto krmiv mnoho generací psů i koček na americkém kontinentu.

 

Nyní máte možnost vyzkoušet kvalitu krmiv Annamaet na svých mazlíčcích i vy. Podívejte se na stránky frodex.cz a vyberte tu nejvhodnější recepturu!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: