Designové dětské tapety a doplňky DecorPlay

Kvalitní design není určený jen pro svět dospělých, nyní ho můžete dopřát i Vašim dětem. Na český trh vstoupila značka DecorPlay – dodavatel autorských luxusních tapet, bordur a doplňků pro děti.

 

DecorPlay je ryze česká značka, za kterou stojí tým designérů a grafiků. Zakladatelka společnosti Lenka Streit přibližuje hlavní myšlenku jejího vzniku: „Designových produktů pro děti je velké množství, ale ve skutečnosti je ocení spíše dospělý, dětská fantazie potřebuje jiný přístup. Chtěli jsme ukázat, že kvalitní design pro děti může být hravý a veselý.“ S tapetami DecorPlay se pokojíček Vašich dětí v okamžiku změní v pohádkový příběh a ony samy se stanou aktéry fantastických dobrodružství.

 

Design tapet charakterizují nadčasové jednoduché linie, které ale nepostrádají vtip. Kolekce jsou určeny nejen pro ty nejmenší, ale i pro školáky a teenagery. Nabídka obsahuje 15 kolekcí tapet a obrazových tapet, které je možné doplnit stylovými bordurami.

Tapety jsou dodávány v rolích o délce 270 cm, což umožňuje velmi snadnou aplikaci. Obrazové tapety jsou tvořeny z několika panelů, které se lepí v přesně daném pořadí a ve výsledku vytvoří na stěnách pokoje jeden velký obrázek. Nabídka dále obsahuje stylová svítidla a zarámované obrazy. „Nabízíme také výrobu zakázkových tapet na míru. Následovat bude doplnění stávajících kolekcí o autorské hračky,“ dodává Lenka Streit.

 

Některé kolekce jsou navržené v provedení pro kluky i holčičky a je možné je společně aplikovat v jedné místnosti. „To oceníme v případě, že děti sdílejí jeden pokojíček. Každý bude mít svoji tapetu, přitom styl pokoje zůstane zachovaný,“ vysvětluje Lenka Streit.

 

Značka DecorPlay je synonymem kvalitního designu, který se snoubí s nejvyšší výrobní kvalitou a nejpřísnějšími standardy zdravého bydlení. Tapety jsou tištěné na ultrapevný vliesový  materiál, který jim zaručuje dlouhou životnost a rozměrovou stálost.  Při výrobě jsou používány pouze vodou ředitelné barvy bez chemických rozpouštědel.

 

Tapety a doplňky je možné zakoupit v e-shopu  www.decorplay.cz, kde naleznete také podrobný popis jednotlivých kolekcí a návody pro aplikaci.

 

„Učíme děti poznávat kvalitu od prvních krůčků a ony učí nás – naslouchat, vytvářet a hrát si. Design pro nás není jen práce, je to naše vášeň,“ dodává na závěr Lenka Streit, zakladatelka značky DecorPlay.

 

Ondřej K.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: