Účetnictví dnes potřebuje každá firma, podnikatel či živnostník.

 

Účetnictví dnes potřebuje každá firma, podnikatel či živnostník. A ti nejlepší mají samozřejmě to nejkvalitnější účetnictví. Firma Bilance-účetnictví vám nabízí kvalitní, spolehlivé a profesionální služby. Klid v duši má ten, komu provádí účetnictví firma BILANCE.

Jsme malou profesionální firmou rodinného typu vedenou daňovým poradcem Ing. Helenou Komersovou – Vilikusovou, registrovanou v Komoře daňových poradců pod číslem 3009. Naše firma je dobře pojištěna za případné chyby, proto vám nabízíme jistotu bez problémů a vícenákladů.

Nabídka našich účetních služeb je rozsáhlá, dokážeme vyhovět jak velkým a středním firmám, tak i firmám malým, jednotlivým podnikatelům a živnostníkům. Spolupracujte s námi a získáte kvalitní, profesionální a jisté vedení účetnictví včetně daňového poradenství.

 

Specializace

  • vedení účetnictví a daňové evidence
  • kompletní finanční servis
  • daňové poradenství včetně zastupování na FÚ
  • mzdové účetnictví
  • personalistika

 

Reference

Zde najdete některé z našich referencí spokojených zákazníků. Na vyžádání vám můžeme dát přímý kontakt na naše spokojené klienty. Věříme, že se mezi ně zařadíte i vy.

Dlouho jsme na trhu hledali a zkoušeli účetní firmu, která by byla spolehlivá, zodpovědná a hlavně, která by dělala účetnictví kompletně, včetně poradenství. Chceme se věnovat své práci, které rozumíme, a účetnictví přenechat profesionálům. Po negativní zkušenosti jsme našli firmu Bilance a paní Komersovou, která převzala naše komplexní účetní podklady a spravuje nám veškeré účetnictví tak, že se zase mi můžeme v klidu a bez obav věnovat svým povinnostem.

Tereza Svobodová – majitelka Marketing Strategy, s.r.o.

 

 

Účetnictví v dnešní době je složitý organismus plný nových zákonů, legislativních pouček a změn. Dříve jsme měli vlastní účetní, která u nás pracovala na plný úvazek. Poté, co jsme dostali pozitivní referenci na firmu Bilance, předali jsme kompletní vedení a spravování účetnictví této externí firmě. A dodnes nelitujeme, nejen že jsme ušetřili náklady, ale máme jistotu, že naše účetnictví je v dobrých rukou.

Martina Ďaďová – jednatelka, Warp car, s.r.o.

A další firmy jako…

MS Trade s.r.o.

Mgr. Šperl – jednatel

 

Romuald Páv

Vlastník nemovitostí

 

Godtrans Praha s.r.o.

p. Zdeněk Zahrádka – jednatel

 

WTS net s.r.o.

Pro bližší informace a dotazy nás můžeme kontaktovat přes online formulář: http://www.bilance-ucetnictvi.cz/kontaktovat/, nebo prostřednictvím Facebook stránek: www.facebook.com/pages/Bilance-účetnictví

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: