Nejvyšší kvalita hliníku a hliníkových slitin

Pokud hledáte firmu, která nabízí kvalitní hliníkové materiály, navštivte stránky hlinik.cz, kde naleznete to, co hledáte. Pokud potřebujete hliníkové tyče, přesné hliníkové desky, nebo jiné hliníkové profily, stačí se jen podívat na nabídku firmy Alcom Alval.

Alcom Alval s.r.o. je dlouholetým dodavatelem hliníkových polotovarů. Původně byla společnost zaměřena na dodávky materiálů do stavebnictví. V současné době jsou našimi hlavními zákazníky firmy z oblasti strojírenství. Firma se specializuje zejména na hliníkové materiály a díky svému dlouhému působení, se stala odborníkem ve svém oboru.

Pokud potřebujete hliníkové plechy, hliníkové profily, hliníkové tyče, hliníkové desky,

hliníkové folie, hliníkové pásy, nebo hliníkové slitiny, vše naleznete na hliník.cz

Firma nabízí široký sortiment polotovarů z hliníku a jeho slitin. Poskytuje k prodávanému materiálu řadu služeb, mezi které patří řezání desek kotoučovou pilou, příčné dělení svitků nebo stříhání plechů strojními nůžkami.

Například frézované hliníkové desky nabízí firma pod vlastním obchodním označením ALQAL. Vstupním materiálem pro výrobu desek je litý blok, který se dále tepelně zpracovává, aby se materiál zbavil vnitřního pnutí. Hliníkové plechy a desky naleznete ve skladovém sortimentu v mnoha různých jakostech a tloušťkách od 0,2 do 400 mm.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: