Sázkové kanceláře – Bet365

Sportovní sázení je poměrně oblíbený druh hazardu, který jsem si vyzkoušel. Dnes existuje obrovské množství různých sázkových společností a každá nabízí obrovské množství různých typů sázek. Nemusíte sázet jen na vítězství nebo prohru. Můžete vsadit např. na počet branek což je častokrát výhodnější. Měl jsem období, ve kterém jsem se o sázení zcela zajímal a zkoušel jsem různé finty a techniky některé úspěšné a některé ne. Pro někoho je sázení pravidelný měsíční příjem, pro někoho koníček a nestávkuje pro peníze, ale pro radost. Jak jsem studoval sázení odhalil jsem některé nepříjemné fakta. Ze všech sázkařů je pouze cca 2% ziskových. Ostatní jsou bohužel v minusu.

Pokud chcete patřit mezi zmiňované 2% musíte strávit spoustu času studováním různých technik a statistik. Každý zápas na Bet365 který chcete vsadit musíte podrobně analyzovat a prostudovat věci jako jsou: forma mužstva, zraněný hráči, historie hraných zápasů. Velmi záleží kde mužstvo hraje, zda je doma nebo venku, zda jde o ligový zápas nebo přátelský, dokonce i takové detaily jaké bude počasí a každý tento faktor může dost podstatně ovlivnit výsledek zápasu. Pokud tedy vyzkoušíte sázení nikdy nesázejte podle kurzu, který vypsala sázková společnost, ale až po podrobné analýze setkání.

Určitě sázejte raději na internetu, dnes už má online sázení snad každá společnost. Přes internet je to pohodlnější, dostanete lepší kurzy, můžete sázet kdy chcete, máte k dispozici všechny tabulky a statistiky, můžete získat různé bonusy a hlavně neplatíte žádné poplatky za podaný tiket. Dnes dokonce existuje už na Bwin live sázení během zápasu což je někdy pořádný adrenalin:).

Pokud se vám sázení zalíbí a chcete se tomu věnovat, potřebujete určitý obnos peněz který chcete do sázení investovat. Potřebujete si vytvořit finanční plán. Základní pravidlo říká max. 5% celého banku na jednu sázku na Bet-at-home. Pokud se budete tohoto pravidla držet dokážete přežít delší sérii proher. Věřte mi ona přijde. Zkušený sázkaři vám doporučí max. 1-2 zápasy na tiket. Čím větší počet zápasů tím se zvyšuje pravděpodobnost prohry. Také nikdy se nesnažte vyhrát prohrané peníze zpět. Většinou neuspějete. A obzvláště si dávejte pozor na sázení pod vlivem alkoholu a jiných omamných látek:)

Sázejte pouze na ligy a těmi které dobře znáte, vyvarujte se ligovým pohárem. Stává se že favorit sestaví B tím neboť se soustředí na hlavní ligu.

Kdo to se sázením myslí opravdu vážně měl by vyzkoušet službu Betfair, výhoda této služby je že nestávkujete proti sázkové kanceláři, ale proti ostatním sázkaře. Služba funguje podobně nabijete si na konto svůj obnos peněz, ale rozdíl je v tom že zde není přirážka sázkové společnosti a tím pádem dostanete mnohem vyšší kurz. V případě výhry se částka odečte z účtu uživatele který vsadil proti vám + malé procento výhry jde společnosti Betfair.

Sázkové společnosti vědí jak na to, kde a jaké kurzy vypsat, proto se na ně netřeba spoléhat. Také se ze začátku raději vyvarujte kurzem menším než 1,2, kde šance na výhru je dost vysoká, ale je zde vždy pravděpodobnost že favorit který hraje např.. venku zaváhá a přehraje nebo remizuje a to riziko je dost velké oproti malé výhře. Neexistuje zápas který se dá označit jako tutovka, je to sport a tam se může stát úplně něco nepředvídané. Klíčový hráč se zraní, nebo dostane červenou kartu. Náhle se změní počasí a zápas skonči remízou Velkou roli hraje i psychika mužstva a tu mnohdy nevyčítá v žádných statistikách. Sázení je také loterie, jen šance na výhru je mnohem vyšší pokud se držíte určitých pravidel.

Tímto článkem, chci upozornit na to, že sázení nefunguje tak, že se naučím jednu techniku ​​a hned budu milionář. Znám pár lidí který pravidelně vyhrávají poměrně vysoké částky, ale oni se vám pochlubí jen tehdy když vyhrají, takže raději nechci vědět kolik už prohráli.

Ještě upozorním na některé webové stránky které nabízejí úspěšně tipy na zápasy za poplatek. Raději to ani nezkoušejte většinou jde o podvod. Samozřejmě existují i ​​seriózní weby ale těch je málo.

Na závěr prozradím jedno základní pravidlo. Jak Při každém hazardu je ho nutno aplikovat a zní: vsadím pouze tolik kolik si mohu dovolit prohrát. A také v nejlepším třeba prestať.Tento článek neslouží jako návod k zbohatnutí a autor nenese žádnou odpovědnost za finanční škody způsobené jeho používáním.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: