Matrace a rošty

V našich postelích trávíme třetinu života a proto je nutností mít kvalitní a pohodlnou matraci. Kvalitním spánkem se odvíjí, jakým způsobem se bude náš den vyvíjet. Abychom předešli různým zdravotním problémům a špatným náladám je potřeba si umět kvalitní matraci a rošt správně vybrat. Nejprve je potřeba zohlednit Vaši výšku, hmotnost a oblíbenou polohu při spaní. Na matrace se obecně kladou vysoké nároky, především, by měla být prodyšná, antibakteriální a antialergická.

Naše firma nabízí kompletní a nepřeberný sortiment matrací a roštů. U nás si můžete vybrat z matrací s EKO-BIO pěnou, viscoelastickou nebo studenou, dále latexové matrace, taštičkové, pružinové, matrace pro děti a navíc i chrániče matrací aj.

U postelových roštů uvádíme tzv. jmenovitý rozměr, který se rovná rozměru matrace na něj určené. Z našeho sortimentu si můžete vybrat rošty lamelové pevné, polohovací, výklopné a speciální, laťové i s motorovým polohováním. K našim výrobkům můžete dokoupit i náhradní díly jako např. čepy pouzder, samotná pouzdra nebo lamely. Výhodou je, že v případě poškození si nemusíte kupovat celý nový rošt, ale jednoduše si ho opravíte.

Dodáváme vysoce kvalitní a zároveň cenově dostupné matrace a rošty. Pokud již máte při výběru matrace či roštu jasno, můžete využít náš e-shop a ihned zboží zakoupit. V opačném případě nás navštivte v kamenné prodejně v Brně. Adresu a veškeré kontakty naleznete na www.matrace-rosty.cz.

Neváhejte nás kontaktovat a my Vám vytvoříme zcela nezávazně nabídku včetně cenové kalkulace.

Těšíme se na Vás!

Kamenná prodejna:

Stránského 2a
616 00 Brno – Žabovřesky
Web: www.matrace-rosty.cz

Kontakt:

(+420) 603 904 264

(+420) 604 233 777

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: