Aplikace foukané izolace

 

Díky jedineční metodě izolace s foukanou izolací CLIMATIZEREM PLUS lze velice rychle a spolehlivě zateplit stropní konstrukce. Samotná aplikace probíhá tak, že foukaná izolace je aplikačním strojem dopraven přímo do půdního prostoru. V případě, že je půda nepochozí, lze izolační materiál uložit volně. Pokud je podlaha pochozí, lze materiál aplikovat do roštového systému pochozí podlahy. Tato aplikace je výhodná v tom, že vytváří bezespárovou souvislou vrstvu izolace bez nežádoucích tepelných mostů.

Rychlost aplikace foukané izolace CLIMATIZER PLUS je velice rychlá a dokonalá i v detailech. Při aplikaci navíc nejsou potřeba žádné vnitrostaveništní manipulace.

Starší domy mývají často strop mezi vytápěným a nevytápěným podlažím, který nezajišťuje dostatečnou tepelnou izolaci. Často se setkáváme s konstrukcemi, které bývají jen částečně naplněné málo funkční izolací ze škváry, nebo směsicí z pilin nebo plev s vápnem. V případě, že je konstrukce nosných trámů dostatečně dimenzovaná, aplikace foukaná  izolace CLIMATIZERU PLUS dokáže tepelné i izolační vlastnosti konstrukce významně zvýšit.

 

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: