Maturanti, hledáte profíky k focení na tablo? Kontaktujte AZ –fotoslužby

Maturita se zapíše tučným písmem do vzpomínek každého člověka, který ji absolvoval. Naštěstí nám v paměti uvíznou nejen horké chvilky před zkušební komisí, ale i to ostatní, co k poslednímu ročníku střední školy patří. Tak například fotky na tablo jsou důležitým dokumentem, který si středoškoláci rádi uschovají. Má vaše maturitní třída zajímavý nápad nebo představu, jak by mohly snímky vypadat, ale sháníte kvalitní fotoateliér, který focení na tablo zajistí? Už nemusíte pátrat! Originální fotky, které se budou líbit vám i okolí, vytvoří tým fotografů z AZ – fotoslužby.

 

Kreativní fotografování

Profesionální služby nabízí fotoateliér jak středoškolákům, tak žákům, kteří končí základní školu a také chtějí mít své tablo. Co pro to musíte udělat? Stačí online nebo telefonicky kontaktovat AZ – fotoslužby a dohodnout si osobní setkání. Fotograf za vámi přijede do školy a společně proberete veškeré možnosti. Především se dozvíte, že nápadité třídní tablo je možné zpracovat vícero způsoby. Například zcela digitálně s výstupem na A1 plakát nebo lze zapojit vlastní um a šikovnost a tablo si můžete vytvořit ručně. Fotky budou na papíře, vy si je sami nastříháte a pak vtipně a netradičně zkomponujete. Záleží jen na vás.

 

Focení v ateliéru i mimo něj…

Domluvit nafocení tabla si můžete buď v prostorách ateliéru, anebo přímo ve vaší třídě. Fotograf za vámi dorazí až do školy a vy nebudete muset nikam chodit. Možné je i focení v interiérech nebo exteriérech mimo školu. Ukázku, jak mohou fotky na tablo vypadat (včetně finální kompozice), máte možnost zhlédnout na webu AZ – fotoslužby. Zkušený fotograf vám ochotně poradí také s výběrem oblečení, případně stylizovaných kostýmů, doplňků či různých pomůcek. Vytvořit atraktivní a pěkné tablo je nelehký úkol, ale s profíky z AZ –fotoslužby to hravě zvládnete!

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: