Buďte jedineční – dejte svojí firmě novou tvář

Corporate identity. Soubor pravidel, kterými se firma řídí. Tato pravidla určují chování firmy navenek, ve vztahu ke klientům a dodavatelům, a zároveň řídí společnost i zevnitř – upravují vztahy mezi zaměstnanci, systém odměňování, komunikaci apod. Klíčovou a zřejmě nejdůležitější složkou corporate identity je však design, často označován jako jednotný vizuální styl. Díky kvalitně zpracovanému jednotnému vizuálnímu stylu můžete svou společnost odlišit od konkurence. Dát jí jedinečnou tvář. Tvář, kterou si vaši zákazníci zapamatují.

 

Od vizitek po brožury

Základem každého jednotného vizuálního stylu je vhodně navržený logotyp, který se následně umístí na všechny papírové i elektronické dokumenty společnosti. Vizitky, razítka, faktury, letáky, prodejní materiály, brožury, emailové podpisy a další – to je jen krátký souhrn dokumentů, na kterých svůj logotyp můžete použít. Díky shodnému logu a barevnému uspořádání si vás zákazníci rychle zapamatují a asociují si logo s vaší firmou. Udělají první krok k tomu, aby nakupovali už pouze u vás.

 

Vyberte si spolehlivého dodavatele

Obáváte se, že vás návrh a tisk nových materiálů vyjde po časové i finanční stránce zbytečně nákladně? Pak tyto obavy rychle hoďte za hlavu. Grafické a tiskařské studio Corax group, s.r.o. je tu pro vás. Pomůže vám s grafickým návrhem a následně se postará o tisk v malých i velkých formátech. Vizitky, razítka, plakáty, kalendáře, letáky, katalogy nebo brožury. Vše v expresních termínech a za velmi přijatelné ceny. Přesvědčte se.

Půjčky bez registru ihned
Nebankovní půjčky
Oddlužení
Půjčky bez potvrzení příjmu
Půjčky
Půjčky na směnku
Nebankovní úvěry
Půjčky ihned
Úvěry a půjčky
Bankovní půjčky
Půjčky online
Rychlé půjčky
Překlenovací úvěry
Úvěry bez prokazování příjmů
Půjčky pro nezaměstnané
Hotovostní půjčky
Půjčky bez ručitele
Soukromé půjčky
Půjčky do 24 hodin
Půjčky bez prokazování příjmu
Draft finanční půjčky
Půjčky bez registru ihned
Nebankovní půjčky bez registru
Hypotéky a úvěry
Půjčky bez poplatku
Inzerce Půjčky, úvěry, oddlužení
Půjčky od soukromých osob
Půjčky na ruku
Půjčka bez doložení příjmu
Půjčka na směnku ihned
Půjčka pro studenty
Půjčka bez registru a poplatku
Půjčka na auto
Půjčka na bydlení
Půjčka pro každého

Digitální i ofsetový tisk

Vedle rychlosti a ceny dodání vás při objednávání grafiky určitě zajímá také kvalita tisku. Většina tiskáren se zaměřuje pouze na digitální nebo pouze na ofsetový tisk. Ne však Corax group. Díky modernímu strojovému vybavení tato společnost poskytuje tisk oběma technologiemi a vybírá vždy vhodnou technologii v závislosti na objemu zakázky a kvalitativních požadavcích. Můžete si tak být jistí, že vždy zvítězí to nejdůležitější kritérium = optimální poměr cena / kvalita.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: