Krmivo Belcando na Frodex.cz

Krmivo Belcando na Frodex.cz

Do portfolia našeho e-shopu frodex.cz jsme nově zařadili holistická krmiva německého výrobce Bewital. Rodina Bernharda Wiggera, zakladatele společnosti Bewital GmbH & Co.KG, pracovala v zemědělství po generace. Bernhard vyrůstal se smyslem pro zodpovědnost ke zvířatům a přírodě. Před mnoha lety začal přemýšlet, jak vyrábět krmivo pro domácí zvířata, které by bylo zdravé, nutričně hodnotné a založené na přírodní bázi. To byl výchozí bod pro vývoj zcela nového nutričního konceptu s přírodním holistickým přístupem.

Na základě nejnovějšího výzkumu, a s použitím surovin pouze nejvyšší kvality, vyrábí Bewital holistické krmivo, kterým i nejnáročnější majitel a milovník zvířat může svého domácího mazlíčka krmit skutečně s čistým svědomím. Pouze vybrané receptury a vynikající suroviny dělají ze superprémiového krmiva BELCANDO® tu nejlepší volbu pro každého, kdo odmítá dělat kompromisy ve výživě svého psa.

Firma chce pomoci zachovat nedotčené životní prostředí pro lidi i zvířata, proto považuje za povinnost využívat obnovitelné přírodní zdroje. Při výrobě je využívána výhradně vodní energie, sluneční energie a energie z alternativních paliv. Zplodiny jsou čištěny v biofiltrační jímce. Bewital bere také vážně společenskou zodpovědnost za svoje zaměstnance a poskytuje jim rovnost pracovních příležitostí, spravedlivé odměny a také vysokou úroveň ochrany a bezpečnosti na pracovišti.

Aktivně se zasazuje, o ochranu zvířat a podporuje různé kynologické sportovní kluby. Jedním z partnerů, se kterým spolupracuje,  je pracoviště pro osoby se zdravotním postižením. Firma prosazuje dostupnost  krmiva Belcando pro nejširší veřejnost, a i přes jeho vysokou kvalitu je nabízeno za velmi příznivou cenu.

Jako středně velká firma může Bewital při výrobě používat kvalitní suroviny, které často nejsou k dispozici v dostatečném množství pro masovou výrobu ve velkých koncernech. Mnoho jejich dodavatelů jsou malé inovativní společnosti, které jsou stejně tak spojené s přírodou a zvířaty jako Bewital.

Firma Bewital našla například dodavatele semen chia, která  vůbec poprvé začali v krmivu používat. V krmivu BELCANDO® také používají pouze tradičně, za studena lisovanou moučku z jader hroznového vína. Vysoce kvalitní maso a obiloviny jsou získávány od společností, které splňují nejen přísné předpisy německého zákona o krmivech, ale hlavně vysoké nároky na kvalitu naší firmy.

Vše, co krmivo pro psy obsahuje, ovlivňuje vitalitu, zdraví a délku psího života. Existuje mnoho vzájemných vztahů mezi výživou a zdravím psa a v průběhu života psa se mění. BELCANDO® je výsledkem holistického přístupu, který podporuje vitalitu Vašeho psa díky svému přírodně vyváženému složení. Tak hodnotné suroviny jako moučka z jader hroznového vína a semena chia společně působí jako přírodní komplex. Poskytují polyfenoly, které působí proti volným radikálům a obsahují omega-3 mastné kyseliny. Vláknina, kterou obsahují, je dokonale vyvážená a vykonává prebiotické funkce. Těchto účinků by nebylo dosaženo, kdyby byly jednotlivé složky přidávány psovi do krmiva dodatečně.

Navštivte tedy frodex.cz a seznamte se s nabídkou!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: