Capáčky a jejich výhody

 

Myslíte si, že pro vaše děťátko je nejvhodnější pevná kotníková obuv? Podle dlouholetých a profesionálně vedených se studií se potvrdilo, že dětská noha se nejlépe vyvíjí tehdy, pokud má dost prostoru a volnosti. Dětská nožička nemá v tvrdé kotníkové obuvi dostatek místa pro rozvoj kostí, svalstva, krevních cév a nervů. Chodidla u malých dětí jsou velice měkká a ohebná a jakákoliv zátěž nebo tlak je může velice snadno zdeformovat.

Proto je důležité chodit naboso nebo v ponožkách. Pokud ovšem nechcete vaše dítě po celý den nechat pobíhat jen tak na boso, můžete mu pořídit praktické capáčky, díky kterým se jeho noha bude taktéž vyvíjet správně, a zároveň se nebudete muset bát, že se vám děťátko nachladí nebo že by uklouzlo po podlaze.

Na stránkách capacky.com naleznete široký výběr kvalitních capáčků od 0 až do pěti let. I když starší děti samozřejmě už ven chodí v běžných pevných botách. Pro zdravý vývoj chodidla můžete jejich nožičkám dopřát volnost alespoň doma. Klidně i pětileté dítě se může při svých hrách po doma pohybovat v capáčkách. Alespoň se bude cítit pohodlně a vy tím významně předejdete jeho problémy s vývojem chodidla, které by se mohli v pozdějším věku objevit.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: