Manipulace s těžkými břemeny i jejich přeprava

 

V případě, že potřebujete přestěhovat těžké břemeno, obraťte se na firmu Hamák a syn, která má s těmito typy služeb dlouholeté zkušenosti. Bez problémů zvládáme manipulace s břemeny do hmotnosti 100 tun. Za celou dobu fungování naší firmy máme mnoho zkušeností s takřka všemi druhy strojů, jako jsou například: vstřikovací lisy, pece, CNC stroje, brusky, transformátory, zdroje, tiskařské stroje, různé kovové či kamenné bloky.

Za dlouhé roky jsme získali řadu zkušeností s manipulací s těžkými břemeny. Bohaté zkušenosti máme s různými druhy povrchů, jejich kvalitou, pevností i celistvostí. Žádným problémem pro nás nejsou schody ani vysoká patra. Předměty dokážeme přemísťovat i pomocí vzduchotechniky. Všechny náročnější a složitější akce bereme jako výzvu a snažíme se je všechny bezpečně dovést do zdárného konce.

Při manipulaci využíváme speciální manipulační i vázací prostředky, které sami vlastníme i s certifikáty. Pro manipulaci využíváme i například vysokozdvižných vozíku, které také vlastníme. Pro manipulaci s těžkými břemeny nemáme pevný ceník, jelikož vše se odvíjí od váhy, časové náročnosti, prostředí, pracnosti, prací VZV, jeřábu či jiné mechanizace.

Všechny práce jsou jištěny u pojišťovny Kooperativa. A to obecným pojištěním podnikatele, pojištěním převzaté věci a pojištěním přepravované věci. Dané pojistky se dají dle potřeby navýšit.

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: