Sluneční a dioptrické brýle Beausoleil

 

Hledáte pro sebe skutečně originální brýle? Potom si zvolte brýle, které jsou vyráběny ručně! Takovéto brýle jsou totiž kus od kusu skutečnými originály, které budete nosit jen vy! Exkluzivní sluneční a dioptrické brýle Beausoleil tyto vlastnosti naprosto splňují-jsou zpracovávány ručně a velice kvalitně! Je v podstatě téměř nemožné potkat na ulici někoho se stejnými brýlemi Beausoleil!

Zakladatelem značky je optik Frédéric Beausoleil, který se při návrzích brýlí rozhodnul uplatnit své nevyužité umělecké vlohy. Při navrhování se nechal inspirovat svými oblíbenými francouzskými malíři a sochaři.

Sluneční brýle Beausoleil jsou zhotovovány pomocí speciální laserové techniky, díky které jsou barvy jednotlivých obrouček naprosto nenapodobitelné. Sluneční brýle mají velice originální detaily a jejich stranice jsou nápadné i lehce vyzývavé. Velikost brýlí Beausoleil připomíná retro návrat do 60. let.

Dioptrické brýle Beausoleil jsou velice kvalitní a nápadité. Jejich probarvený frézovaný acetát celulózy, který nejen, že vytváří jedinečné nenapodobitelné barvy každých obrouček i stranic, ale také patří mezi hypoalergenní materiály. Díky tomu jsou tyto brýle vhodné pro alergiky. Součástí některých dioptrických brlí Beausoleil jsou dřevěné nebo kožené díly nebo buvolí rohovina.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: