Kondicionéry pro zdravé vlasy

 

Pokud toužíte po opravdu zdravých a zářivě lesknoucích se vlasech, potom zajisté víte, že pouhé používání šamponu nestačí. Při mytí vlasů je proto důležité pravidelně zařadit kondicionér, který oproti šamponu obsahuje účinné látky v daleko vyšší koncentraci. Kondicionérmůžete použít buďto klidně každý den, anebo alespoň občas pro posílení vlasů a dodání jim patřičné dávky významných vitamínů.

Kondicionéry mají schopnost působit do hloubky vlasového vlákna. Důležitou roli hrají při hydrataci a regeneraci vlasů. Vliv také mají na hebkost vlasů a zvýšení jejich lesku. Pokud se vám vaše vlasy třepí, jako skvělou prevenci aplikujte kondicionér ve zvýšené míře na konečky.

Kondicionér se nanáší na vlhké vlasy po umytí šamponem. Nejlépe bude, když kondicionér necháte chvíli působit, než jej smyjete. K aplikaci kondicionéru si také můžete pomoci hřebenem.

V širokém sortimentu internetové drogerie drogeriedomu.eunaleznete bohatý výběr kvalitních a oblíbených kondicionérů Schauma nebo Gliss Kur. Vybírat můžete mezi kondicionéry pro jemné vlasy, barevné vlasy, pro suché, nepoddajné anebo například pro mastné vlasy.

Skvělým tipem je třeba kondicionér Kondicionér Schauma Q10, který obsahuje vysokou dávku koenzymu Q 10 a hloubkově tak restrukturalizuje vlasové vlákno.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: