Deodoranty a antiperspiranty

 

Chcete zamezit nepříjemnému pocení a zároveň eliminovat nežádoucí zápach, který vzniká v důsledku rozkladu potu na kůži? Potom vyzkoušejte účinné deodoranty a antiperspiranty za nízké ceny, které vám nabízíme v našem internetovém e-shopu dtrogeriedomu.eu.

V našem širokém sortimentu můžete vybírat z široké škály příjemně vonících antiperspirantů Fa, které jsou navrženy tak, aby poskutovaly až 48 hodinovou ochranu. Pro velmi citlivou pokožku můžete vyzkoušet deodoranty a antiperspiranty od značky Nivea, které mají zároveň zklidňující účinky a jsou vhodné pro použití i po depilaci podpaží. Zajisté oceníte i účinný antiperspirant Nivea Antiperspirant Invisible For Black & White Clear

Dlouhodobou ochranu proti pachu vám pokytne také tuhý antiperspirant Rexona Crystal Clear Aqua Invisible, která vás mile překvapí svojí příjemnou svěží přírodní vůní, bez alkoholu se 48 hodinovou ochranou proti pocení a pachu. Díky svému speciálnímu složení navíc minimalizuje bílé skvrny na oblečení a poskytuje vám tak dokonalý komfort po celý den.

Pokud toužíte po opravdu dlouhodobé ochraně proti potu, zajisté oceníte Fa deo spray Sport Double Power Sporty Fresh s ochranou až po neuvěřitelnou dobu 72 hodin! Tento deospray je mimořádně vhodný pro sportovní aktivity, kdy díky jeho silné receptuře perfektně absorbuje pot do speciálních duo-mikrokapslí.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: