Na radu kamaráda nedám dopustit

Kroupy nám zničily střechu, ale díky dobré radě kamaráda jsme si velmi brzy koupili novou a lepší.

Bydlíme ve starší vile, kterou postupně renovujeme. Při úpravách se vždy orientujeme podle dostupných finančních prostředků. Když jsme před několika lety vyměňovali okna, úplně jsme vyčerpali naše úspory a ještě se zadlužili. Oprava střechy byla v plánu za rok, ale co čert nechtěl, dva měsíce po výměně oken ji poničilo krupobití. Byla to tragédie, která potřebovala rychlé a efektivní řešení. Když jsme se ale vzpamatovali z prvního šoku, sešli jsme se s kamarádem, který dlouhá léta pracuje jako pokrývač, aby nám pomohl zhodnotit naše možnosti.

Našim společným snem s manželkou byla vždy krytina z břidlice, na kterou jsme také směřovali veškeré dotazy. Kamarád nám ale velmi brzy otevřel oči, kdy nám oznámil, kolik taková střecha stojí. Tak jsme slevili ze svých nároků a hledali alternativy, díky kterým se nebudeme muset zadlužit na dlouhá léta dopředu. Na to nám byla od kamaráda doporučena plastová střešní krytina Capacco. Ze začátku jsme v tento materiál neměli moc důvěru, a to ani přes to, že nám pokrývač vysvětlil, v čem spočívají jejich kvality.

Když nás nepřesvědčil ani po dvou hodinách, dal nám telefonní kontakt přímo do společnosti Capacco spol. s r.o. Do firmy jsme zavolali a na druhý den si s nimi domluvili schůzku. Z té jsme byli nadšení – velmi příjemní lidé, profesionální vystupování, vysoká odbornost – to se jen tak nevidí. Součástí schůzky byla i prohlídka jejich střešní krytiny u dlouhodobých klientů firmy. Když jsme tam dorazili, nevěřili jsme vlastním očím. Střecha vypadala úplně jako by byla z břidlice. V té chvíli jsme přesně věděli, že chceme plastovou střešní krytinu nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

dárky online

osobní trenér

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

ešop doplnky aj.

kulturistika, fitness

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

href=”http://www.capacco.cz”>Capacco. Primárně rozhodla cena, pak samozřejmě vzhled a nakonec vhodnost plastové střešní krytiny pro rekonstrukce –  je totiž velmi tvárná a navíc lehká, takže není potřeba zesilovat krov.

Se zaměstnanci firmy Capacco spol. s r.o. jsme následující den kalkulovali potřebné množství materiálu na naši střechu. Výsledné množství i jeho cena nás mile překvapily. Dnes máme plastovou střešní krytinu pět let a pořád vypadá jako nová.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: