Odborné instalatérské práce

Pokud potřebujete kvalitní instalatérské práce, obraťte se na naše zkušené instalatéry, kteří Vám opraví, vše, co budete potřebovat.  Naše firma se specializuje na čištění a frézování kanalizace, monitorování kanalizace a chemické čistění kanalizace.

Čištění odpadů provádíme také strojově, nebo tlakovou vodou. Naši instalatéři Pardubice Vám zajistí klasické instalatérské práce jako je voda, kanalizace a drobné opravy, a to za velmi přijatelné ceny. U nás platíte pouze práci, kterou jste si objednaly.

Hlavní naše specializace je oprava stávajících rozvodů a zařízení, jako jsou vodovodní baterie, vodovodní rozvody, odpadní sifóny, umyvadla, vany.

Pokud se chystáte rekonstruovat koupelnu a potřebujete k tomu šikovného instalatéra, který Vám s celou rekonstrukcí pomůže, potom se obraťte na Instalatéry Pardubice.

Všem našim zákazníkům dodáváme pouze standardní a ověřené materiály. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a proto má vždy každý zákazník zaručenou spokojenost nad dobře odvedenou prací.

Spokojený zákazník je u nás vždy na prvním místě. Pokud máte zájem o kvalitní služby, podívejte se na stránky instalater-pce.sweb.cz.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: