Už jste vyzkoušeli prací přípravky Ariel?

Prací přípravky značky Ariel představují opravdu kvalitní a efektivní způsob jak se zbavit odolných skvrn na oblečení a zároveň mu propůjčit oslnivý vzhled barev. Pokud hledáte prací přípravky Ariel za výhodné akční ceny, potom navštivte stránky naší internetové drogerie!

Gely na praní

V naší exkluzivní nabídce představujeme například jedinečný gel na praní prádla Ariel Touch of Lenor Fresh, který dokáže perfektně odstranit i zaschlé skvrny a zároveň zajistí příjemnou svěžest vašeho prádla. Doporučit také můžeme skvělý gel na praní výhradně bílého prádla Ariel Actilift v cenově výhodném balení 4,75 l.

Prací tablety

Pro ty, kteří dávají přednost praní pomocí gelových tablet nabízíme exkluzivní prací tablety Ariel Power Capsules Color & Style, které v sobě dokonale kombinují všechny výhody gelových tablet – pohodlné dávkování, snadná přenosnost a balení praktické pro uskladnění. Prací tablety značky Ariel perfektně vyperou vaše barevné oblečení, obnoví zašedlé barvy a zároveň ochrání vaši pračku před vodním kamenem. Praktické balení obsahuje 15 ks.

Odstraňovače skvrn

Pro opravdu odolné skvrny doporučujeme odstraňovač skvrn na bílé prádlo Ariel Professional Whitener. Tento přípravek obsahuje účinné bělící složky, které přemění zašedlé oblečení v oslnivě bílé. Na barevné oblečení se zaschlými skvrnami je zase vhodný exkluzivní odstraňovač Ariel Professional. Přípravky pro odstraňování skvrn se nejdříve aplikují na skvrnu a následně je dobré přidat je ještě s pracím práškem při hlavním praní. Tyto exkluzivní odstraňovače skvrn používají i profesionální čistírny.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: