Deltalight, osvětlení moderních interiérů i exteriérů

Seznamte se se společností Deltalight, která vám umožní mít nový a stylový interiér za velmi výhodných podmínek. Především se zabýváme prací se světlem, dodáme vám jakékoliv osvětlení. Nabízíme svítidla do interiérů i ta venkovní a součástí našich služeb je také nezbytný servis, seřízení a opravy, v případě, že s vaším světlem není něco v pořádku. Naše produkty jsou vždy z vysoce odolných a tepelně izolujících materiálů, aby nedocházelo k jejich přehřívání. V současné době se na našich stránkách můžete nově setkat také s LED svícením. Vybavte a osvětlete svůj interiér s naší pomocí a budete nadmíru spokojeni. Poradíme naprosto se vším, ptejte se 24 hodin denně.

Pražský showroom- podívejte se, do čeho jdete

Navštivte pražský showroom a zde se podívejte, do čeho to vlastně jdete, pokud jste se tedy rozhodli pro některý z produktů této společnosti. Showroomy jsou skvělou možností, jak si vše pěkně v klidu a popřípadě i s fundovanou radou prohlédnout. My se o vás postaráme dokonale. Seznamte se s našimi produkty, kterými jsou svítidla všech typů, dovnitř i ven a hlavně za velmi dobré ceny a za nesmírně výhodných podmínek. Při nákupu u nás se nemusíte nikterak registrovat ani jinak zavazovat, spolupráce s námi je jednoduchá a přehledná.

Stropní nástěnné svítidlo

V naší pestré nabídce by vás jistě mohlo zaujmout stylové stropní nástěnné svítidlo, které výborně doplní váš interiér. Je vyrobeno z kvalitního hliníku a polykarbonátu, takže se nemusíte obávat koroze nebo jiných podobných nepříjemností. Takováto svítidla jen tak nepoškodíte. Nástěnné svítidlo je rovněž zápustné, pro ještě lepší upevnění.

Odborná podpora

Spolupracujeme také s fundovanými a prověřenými bytovými architekty a klasickými architekty domů a větších objektů. Dokonce se podílíme na některých projektech designových studií a také s nimi jsme rozvinuli plodnou spolupráci.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: